Maatregelen betreffende corona virus

15 maart 2020

Geachte klant,
I.v.m. de maatregelen rondom het corona virus zal vanaf morgen 16 maart onze lunchroom in Hulst gesloten zijn tot 6 april. Ook het terras in Schuttershof en Biervliet zal niet open zijn. Natuurlijk blijven we wel gewoon brood, broodjes en gebak maken en hopen daarbij iedereen zo goed mogelijk te voorzien. Op de zondagen in Hulst, zijn we voorlopig geopend van 8.00 - 13.00 uur.

Om wachttijden in de winkel te voorkomen, en daardoor de doorstroming in de winkel te bevorderen, vragen wij u om belegede broodjes vooraf te bestellen.

Verder houden wij ons aan alle richtlijnen op het gebied van hygiëne en verwachten van u dat u dat in onze winkel ook doet.

Vanwege de ontwikkelingen rondom de corona zijn er steeds meer klanten die de voorkeur geven aan het laten thuis bezorgen van hun bestellingen. Daarom zullen we tijdelijk gratis bezorgen, bij bestellingen van € 10,00 of meer. U kunt bij de opmerking aangeven indien u het bedrag over wilt maken. Wij zullen u dan een betaalverzoek sturen. Betaalt u liever contant, dan gelieve het geld gepast in een envelop te doen. 

Pasen