Vacature(s)

25 October 2021

Vacature(s)

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een leuke en afwisselende baan?

* Voor onze winkel in winkelcentrum St. Anna in Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar een
Verkoopmedewerker weekend (m/v)
Ben je op zoek naar een leuk en afwisselend baantje voor de weekenden en de schoolvakanties? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en geniet je van het werken met lekkere en verse producten? Misschien is deze vacature iets voor jou! Je werkt mee in de winkel, helpt de klanten en zorgt dat de winkel er netjes uitziet. Ben je enthousiast en weet je van aanpakken? Misschien is deze job iets voor jou! Minimum leeftijd 16 jaar. 

* Voor onze winkel in Hulst zijn we per direct op zoek naar een 
Verkoopmedwerker weekend (m/v) 
Ben je op zoek naar een leuk en afwisselend baantje voor de weekenden en de schoolvakanties? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en geniet je van het werken met lekkere en verse producten? Misschien is deze vacature iets voor jou! Je werkt mee in de winkel maar helpt ook mee in de lunchroom. Je maakt broodjes en drankjes gereed en helpt in de bediening. Je werkt op zaterdag en/of zondag en in de vakanties. Minimum leeftijd 16 jaar. 

Werk je liever achter de schermen? 
Bakkerijhulp weekend (m/v) 
Voor de bakkerij in Zaamslag zijn we op zoek naar een bakkerij hulp die op vrijdagnacht (van vrijdag op zaterdag) mee kan werken in de bakkerij. Je taken bestaan o.a. uit het afwerken van koffiebroodjes en puddingbroodjes en het wegzetten van producten. Minimum leeftijd 16 jaar. 

Heb je interesse?
Stuur je CV met motivatie naar info@bakkerijrisseeuw.nl t.a.v. Danielle Risseeuw

 



Kerst