Vacature(s)

1 April 2022

Vacature(s)

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een leuke en afwisselende baan?

*Wij zijn momenteel op zoek naar de volgende medewerkers:
Bezorger 
Vanuit de bakkerij in Zaamslag bezorg je brood, gebak en banket bij onze eigen winkels, onze vaste klanten en andere klanten. Per week werk je gemiddeld 12 tot 16 uur, wisselend over 2 à 3 dagen per week. De werktijden zijn in de vroege ochtend, van 05.00 tot ca. 10.00 uur en eventueel op oproepbasis.  Wat vragen wij: - je beschikt minimaal 1 jaar over het rijbewijs BE. - je bent serieus, verzorgd, flexibel en accuraat

Deze baan is uitermate geschikt voor AOW-ers, die nog graag in de maatschappij willen staan.
Wat bieden wij: - goede arbeidsvoorwaarden, volgens het bakkers-cao. - een baan met een contract voor langere tijd en uitzicht op een vast contract.

Broodbakker 
Voor onze bakkerij in Zaamslag zijn we op zoek naar een broodbakker voor 38 uur per week. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent verantwoordelijk voor het totale proces van voorbereiden, bakken en nabewerken van groot- en kleinbrood. Heb je ervaring in een broodbakkerij of heb je een afgeronde bakkersopleiding? Ben je flexibel en ga jij ervoor om elke nacht de beste producten te produceren? Reageer dan meteen op deze vacature! 

Heb je interesse?
Stuur je CV met motivatie naar info@bakkerijrisseeuw.nl t.a.v. Danielle Risseeuw

 Chocolade