Vacature(s)

25 maart 2019

Vacature(s)

Word jij onze nieuwe collega?

 

Op zoek naar een leuke en afwisselende baan?
Momenteel hebben we enkele vacatures.

Verkoopmedewerker
Voor onze bakkerij met lunchroom in Hulst zijn wij op op zoek naar een medewerker verkoop / lunchroom voor 15-22 uur per week. Als verkoopmedewerker help je en adviseer je onze klanten en vind je het leuk om met mensen om te gaan. Je maakt ter plekke diverse producten klaar,  zoals belegde broodjes. Ook het bedienen van klanten in de lunchroom is onderdeel van je werk. Ervaring in de winkelverkoop of horeca is een pré. Je werkt een vaste dag in de week, een dag in het weekend en flexibel evt. een extra dag.
Ben je klantvriendelijk, spontaan, flexibel, stress bestendig en vind je het geen probleem om ook in het weekend te werken? Draag je graag bij aan een prettige en klantvriendelijke sfeer en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Schoonmaak medewerker weekend
Voor onze locatie in Zaamslag zijn we op zoek naar een schoonmaak medewerker voor de zaterdag ochtend voor ca. 5 uur. Je werk bestaat uit het schoonmaken van o.a. de werkruimte, kantine en sanitair. Minimum leeftijd 16 jaar.

Inpak medewerker weekend
Voor in de bakkerij in Zaamslag zoeken we iemand voor in het weekend bij het helpen van eenvoudige bakkerij werkzaamheden. Je begint op vrijdagavond om 20.00 uur en helpt bij het gereedzetten en inpakken van producten. Minmum leeftijd 16 jaar. Ivm het werken in de avond / nacht, geldt een extra toeslag!

Interesse?
Stuur dan een mail met motivatie + CV naar info@bakkerijrisseeuw.nl t.a.v. Danielle Risseeuw

 

Koningsdag