Vacature Verkoopmedewerker

29 September 2021

Vacature Verkoopmedewerker

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een leuke en afwisselende baan?

* Voor onze winkel in winkelcentrum Schuttershof in Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar een
Verkoopmedewerker (m/v) voor ca. 26 per week
Als verkoopmedewerker help je en adviseer je de klanten en vind je het leuk om met mensen om te gaan. Je maakt ter plekke diverse producten klaar, zoals belegde broodjes. Je werkt op maandag, woensdag, vrijdag en 2x per maand op zaterdag. Ben je flexibel, weet je van aanpakken, ben je stress bestendig en wil je graag in een leuk team werken? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature! Ervaring in de winkelverkoop is geen voorwaarde maar wel een plus.

* Voor onze winkel in Hulst zijn we per direct op zoek naar een 
Verkoopmedwerker weekend (m/v) 
Ben je op zoek naar een leuk en afwisselend baantje voor de weekenden en de schoolvakanties? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en geniet je van het werken met lekkere en verse producten? Misschien is deze vacature iets voor jou! Je werkt mee in de winkel maar helpt ook mee in de lunchroom. Je maakt broodjes en drankjes gereed en helpt in de bediening. Je werkt op zaterdag en/of zondag en in de vakanties. Minimum leeftijd 16 jaar. 

Werk je liever achter de schermen? 
Voor de winkel in Hulst zijn we op zoek naar iemand die na sluitingstijd op maandag, woensdag en vrijdag de winkel en de lunchroom schoonmaakt. Per avond werk je 2 uur, tijden kunnen in overleg. Minimum leeftijd 16 jaar. 

Heb je interesse?
Stuur je CV met motivatie naar info@bakkerijrisseeuw.nl t.a.v. Danielle Risseeuw

 Chocolade