Bruidstaarten

300_bruidtaart3_vierkant_klein.jpg 300_bruidstaart_1_klein.jpg 300_bruidstaart_2_klein.jpg


De mooiste taart voor de mooiste dag van je leven. Het is voor de banketbakkers een eer om voor een bruidspaar een taart te maken. In de winkel in Zaamslag beschikken wij over diverse foto's van bruidstaarten. Aan de hand van deze foto's wordt in overleg met u de kleur, uitvoering en opstelling van de bruidstaart bepaald.

Traditioneel is de bruidstaart wit, versierd met bloemen van marsepein en andere versnaperingen, zoals blaadjes en duifjes van suiker en bovenop een bruidspaar.
Natuurlijk kan de bruidstaart aangepast worden aan de wensen van het bruidspaar, zoals de kleur, de versiering op de taart en de topversiering. Maar wat de keuze ook is, de taart ziet er vooral uit 'om op te eten'. En natuurlijk bepaalt u zelf of de vulling van de taart uit slagroom, Zwitserse room, Chipolata of een andere smaak zal bestaan.

Ditzelfde geldt voor "bekroning" van de taart: het bruidspaartje! Of deze nu traditioneel, symbolisch, grappig of vrolijk moet zijn, ze bestaan er in vele uitvoeringen, vervaardigd van kunststof of porselein.
Ook kan de taart voorzien worden van een eetbare afbeelding of foto. Bijvoorbeeld een portret van uzelf of een afbeelding van uw trouwkaartje! Deze techniek is onbegrensd en zelfs op een receptiegebakje mogelijk!

Voor meer informatie kunt u - geheel vrijblijvend - een afspaak met ons maken. Kom langs in onze winkel in Zaamslag of bel 0115 - 431293.

300_gebak_bruidstaart2.gif

Pasen