Taarten en gebak

300_disney_taartje_klein.jpg 300_schepgebak_klein.jpg 300_taart17.jpg


Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere taart. Voor iedere feestelijke gelegenheid is er een passende taart. Jarig, trouwen of een nieuwe baan? Een prachtige verse taart zorgt ervoor dat het echt een feestelijke dag wordt.
Wilt u slagroom, aardbeien, mokka, vruchten, advocaat, chipolata of marsepein? Of wilt u twee smaken? Wij maken voor elk feest de juiste traktatie.

U wordt bij ons verleid door de vele soorten gebak en lekkernijen, die allen hun aandacht van de banketbakkers hebben gekregen. Alle taarten in vele soorten en maten, worden gevuld met zuivelproducten van topkwaliteit. Smaakvol gedecoreerd met vers fruit en echte chocolade. De heerlijkste smaakbelevingen zowel zoet als fris, proeft u ook in de verschillende soorten vlaaien.

In de webshop vindt u een groot deel van het assortiment taarten, vlaaien, feesttaarten en gebak. Bijna alles is mogelijk bij Bakkerij Risseeuw. Heeft u een bijzondere wens of wilt u een taart die misschien niet in de webshop staat, laat het ons weten.

Vaderdag