Chocolaterie

300_choco_lijst_2_met_afdruk_klein.jpg 300_geboorte_flikken_klein.jpg 300_choco_konijntjes_klein.jpg


Eigen chocolaterie
Bakkerij Risseeuw beschikt over een eigen chocolaterie waar op ambachtelijke wijze alles op het gebied van chocolade wordt vervaardigd. Van luxe bonbons, chocolaatjes, logo bonbons tot chocolade fotolijsten en natuurlijk met Pasen een zeer ruim assortiment aan eieren, kippen en hazen.  En als Sinterklaas in aantocht is, wordt er druk gewerkt aan vele soorten en maten chocoladeletters. Als u een bijzonder cadeau zoekt bent u bij de chocolaterie van Bakkerij Risseeuw aan het goede adres. Voor elke gelegenheid maken we een passend geschenk.

Bonbons
Noem het woord chocolade en iemand denkt al snel aan bonbons. Het zijn niet voor niets een van de meest geliefde cacaoproducten! Heerlijke chocolade aan de buitenkant en een smaakvolle vulling binnenin, maakt de combinatie een echte lekkernij. In onze toonbank treft u meer dan 25 soorten bonbons in allerlei vormen en smaken gehuld in een heerlijke laag melk, witte of pure chocolade. En voor een speciale gelegendheid worden de bonbons verpakt in een luxe doos. Ook kunt u bij ons ook terecht voor suikervrije bonbons.

Logo en foto bonbons
U heeft gegarandeerd succes met de logo en fotobonbons als bedankje bij een kraamfeest of bruiloft. Verpakt per twee in een kokertje een persoonlijke attentie voor een leuke prijs. Logobonbons lenen zich ook uitstekend voor zakelijk gebruik. Wat denkt u van bonbons met uw logo op beurzen, bij jubilea, in uw kerstpakket, of als relatiegeschenk. De toepasssingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Wij werken alleen met de Belgische Callebaut chocolade, smaakvol en van hoge kwaliteit.

Vaderdag