Kerst chocolade ruby

Kerst chocolade ruby

Aanbieding: 11 t/m 21 december

Ruby chocolade

Na puur, melk en wit is er nu een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de ruby chocolade. Het is de meest bijzondere chocolade ontdekking sinds 80 jaar, toen de witte chocolade werd ontdekt.

Herkomst

De cacaobonen met ruby-componenten groeien in landen waar ook traditionele cacao wordt geteeld, zoals in Ivoorkust, Ghana, Brazilië en nog veel meer. Ruby cacao is dus niet specifiek afkomstig van één land of één plantage, zoals origine chocolades. Dit betekent tevens dat de Ruby chocolade, net als Callebaut’s andere Finest Belgian Chocolates, gemaakt is van 100% duurzame cacao. Met de aankoop van deze chocolades steunt u direct de Cocoa Horizons Foundation en dus de cacaoboeren in West-Afrika.

Smaakprofiel

De zorgvuldige selectie van de juiste cacaobonen in combinatie met de juiste verwerking heeft geleid tot een intens fruitige smaak met fris-zure accenten en romige toetsen. Het unieke smaakprofiel en de sprankelende kleur is 100% afkomstig uit de cacaoboon. Een geschenk van Moeder Natuur, zónder enige toevoeging van kleur- of smaakstoffen. 

Aanbiedingen zijn alleen geldig in onze winkels.

150 gram
3,10
Kerst